Suntem la Dispozitia Ta 24/7

Trimite-ne mesajul tau!

Prenume
Nume
Email
Subiect
Mesaj


Mesajul tau a fost trimis cu succes
Achita domenii .ro
Moneda
Euro Dolari Ron
Login sau Inregistreaza-te!

Am uitat parola!


Cumpara domenii
Cumpar domenii

In 2002 a fost procesata prima cerere de inregistrare a unui domeniu in sistemul domain.ro. Am fost printre primii care am devenit partener autorizat al Institutului National pentru Cercetare-Dezvoltare in Informatica(ICI), www.rotld.ro, semnand pe 19 Noiembrie 2001 un "Acord de Parteneriat". De la bun inceput am vrut sa oferim clientilor nostri cea mai simpla metoda de achizitie a unui nume de domeniu, avand implementat cel mai eficient proces de inregistrare. Din 2002 si pana in prezent au fost procesate peste 10 000 de cereri pentru inregistrare domenii si ne imbunatatim in continuu solutiile, creand si implementand noi functionalitati pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii.

Misiunea noastra este sa te ajutam sa devii vizibil in mediul online inregistradu-ti domeniul cu numele sau afacerea ta. Iti punem la dispozitie un sistem complet de inregistrare domenii, caracterizat prin simplitate, rapiditate si usurinta in utilizare. Suntem pasionati de tot ce reprezinta mediul online si credem ca succesul consta in imbunatatirea permanenta a proceselor de lucru din cadrul organizatiei, crescand astfel calitatea serviciilor oferite. Am inovat in permanenta si am propus clientilor solutii optime pentru a-si inregistra identitatea online.

Pe 17 Iunie 2011 ne-am schimbat infatisarea online, avand un nou design si un set aparte de functionalitati. Am folosit in proiectarea site-ului domain.ro un mix de: conventii web si cele mai bune practici din industrie, mantinand in permanenta un nivel ridicat de inovatie, creativitate si entuziasm in tot ceea ce s-a realizat. Pentru ca obiectivul nostru principal este sa devenim lideri de piata, ne-am propus ca in cel mai scurt timp sa implementam functionalitati ce permit achizitia de domenii externe, servicii de hosting si alte servicii specifice, semnand parteneriate strategice cu liderii internationali in domeniu.

Suntem mandri ca peste 8000 de clienti unici au ales serviciile noastre si ca am reusit sa raspundem tuturor nevoilor acestora.Tot ce am facut a fost sa tinem cont de orice parere, incercand in permanenta sa intelegem daca este ceva ce noi ar trebui sa imbunatatim in serviciile noastre, crescand calitatea si implicit nivelul de satisfactie, acesta din urma fiind cea mai mare recunoastere pe care o putem avea. Le suntem recunoscatori tuturor clientilor, atat celor care ne-au laudat, dar mai ales celor care ne-au criticat si le multumim pentru increderea acordata.


© 2001 - 2011 Hell Advertising Prima pagina Preturi domenii Reguli inregistrare Intrebari frecvente Campinguri in Romania A.N.P.C.