Suntem la Dispozitia Ta 24/7

Trimite-ne mesajul tau!

Prenume
Nume
Email
Subiect
Mesaj


Mesajul tau a fost trimis cu succes
Achita domenii .ro
Moneda
Euro Dolari Ron
Login sau Inregistreaza-te!

Am uitat parola!


Cumpara domenii
Cumpar domenii

Cum adica: 'domenii multiple'?

Prin domenii multiple se intelege: posibilitatea de a inregistra mai mult de un domeniu intr-o singura comanda la preturi 'en gross', indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, nefiind conditionat contractual sau prin necesitatea utilizarii unei platforme web proprii ca interfata. Grila de preturi este urmatoarea:

  • pentru 1 domeniu .ro pretul este de 34.99 €
  • pentru 2 domenii .ro pretul este de 34.12€ / domeniu
  • pentru 3 domenii .ro pretul este de 33.24€ / domeniu
  • pentru 4 domenii .ro pretul este de 32.37€ / domeniu
  • pentru 5 domenii .ro pretul este de 31.49€ / domeniu
  • pentru 10 domenii .ro pretul este de 30.62€ / domeniu
  • pentru 20 domenii .ro pretul este de 29.74€ / domeniu
* preturile nu contin TVA

Ce optiuni de plata am?

Ai la dispozitie doua optiuni de plata, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica:

  • Online, prin card bancar, folosind serviciul Plati Online
  • Transfer bancar, prin Ordin de Plata(OP)

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca domain.ro

Cand primesc parola pentru administrarea domeniului?

Imediat ce vom avea confirmarea de plata pentru inregistrarea domeniului, vei primi un e-mail cu subiectul 'Parole de administrare!', in care vei putea regasi toate datele.

Daca nu pot folosi parola, ce trebuie sa fac?

Parola pentru administrarea domeniului este case-sensitive. Daca ai probleme de autentificare, incearca sa dai copy-paste pentru parola direct din mailul primit de la noi.

De unde pot modifica DNS-urile?

DNS-urile pot fi administrate de la adresa: https://www-apps.rotld.ro/domadmin/cgi-bin/login?lang=ro folosind parola de administrare primita pe mail.

Daca domeniul meu nu functioneaza, ce fac?(Site web, e-mail, alte servicii)

Daca domeniul tau nu functioneaza asa cum ar trebui, iti recomandam sa contactezi compania care iti asigura serviciile de hosting pentru a afla care este cauza.

Ce este un Nume de Domeniu?

Un Nume de Domeniu(Domain Name) este in esenta semnatura ta sau a companiei tale pe Internet. Toate site-urile pe care le-ai accesat sau toate mailurile pe care le-ai trimis au continut in adresa lor un Nume de Domeniu. Numele de Domenii sunt inregistrate pentru a folosi o anumita denumire in scopuri personale sau in interes de afaceri.
Practic este un set de caractere alfanumerice urmat de o extensie: fie .ro sau .com.ro, .net.ro, fie de tipul .com, .net, .org, .info, etc.

Ce semnificatie are TLD?

Termenul TLD vine de la Top Level Domain si se refera la extensia Numelui de Domeniu. De exemplu, .ro, .com, .net, .org, �

Ce este roTLD?

roTLD sau country code top-level domain(ccTLD) este un TLD rezervat Romaniei. roTLD-urile sunt administrate de INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE �N INFORMATICA(ICI)

Cine este ICANN?

ICANN vine de la Internet Corporation for Assigned Names and Numbers si este o companie non-profit din California ale carei principale responsabilitati sunt: stabilirea regulilor de atribuire de nume de domenii Internet si de adrese IP, definirea reglementarilor pentru Top-Level Domains sau TLDs de tip generic, precum si stabilirea de reguli (policies) pentru functionarea Internetului.

Ce reprezinta gTLD?

Un generic top level domain(gTLD) este o categorie a top level domain-urilor(TLD), precum domeniile com, info, net, and org. Si domeniile biz, name, si pro sunt considerate generice, dar sunt restrictionate pentru inregistrare conform unor criterii de eligibilitate stabilite.

Ce este un domeniu .RO?

.RO este codul de tara pentru Top Level Domain in Romania.
Este disponibil pentru orice persoana fizica sau juridica, din Romania sau din afara acesteia. In Romania sunt disponibile urmatoarele extensii:
.ro .com.ro, .org.ro, .tm.ro .nt.ro .nom.ro .nom.ro .rec.ro .arts.ro >.firm.ro .store.ro .www.ro

Ce este SLD?

SLD vine de la Second Level Domain si este un sub-domeniu al Top Level Domain. De exemplu, domain.ro este un SLD al .roTLD

Ce este un DNS?

DNS este acronimul de la Domain Name Server, si este sistemul folosit pentru a �traduce� adresa alfanumerica a unui nume de domeniu (ca de exemplu www.domain.ro) in adresa IP (Internet Protocol), adresa ce este folosita pentru calculatoare pentru a se identifica reciproc in retea.

Ce este WHOIS?

WHOIS vine de la �Who is?�(Cine este?) si este un serviciu prin care se pot afla informatii despre un anumit Nume de Domeniu, precum: date de contact, informatii tehnice sau disponibilitate acestuia.

Ce este un Registrar?

Un Registrar este o organizatie precum SC Hell Advertising SRL prin intermediul caruia se pot inregistra anumite tipuri de Top Level Domain(sau chiar si SLD). Aceasta organizatie este partener autorizat ICI-roTLD.


© 2001 - 2011 Hell Advertising Prima pagina Preturi domenii Reguli inregistrare Intrebari frecvente Campinguri in Romania A.N.P.C.