Suntem la Dispozitia Ta 24/7

Trimite-ne mesajul tau!

Prenume
Nume
Email
Subiect
Mesaj


Mesajul tau a fost trimis cu succes
Achita domenii .ro
Moneda
Euro Dolari Ron
Login sau Inregistreaza-te!

Am uitat parola!


Cumpara domenii
Cumpar domenii

1. Regulile prezentate in acest document se aplica tuturor celor care solicita inregistrarea domeniilor si subdomeniilor in zona .ro.

.ro pentru orice persoana juridica sau fizica;
.com.ro pentru firme, produse sau servicii de natura comerciala;
.org.ro pentru organizatii non-profit, organizatii sociale, asociatii civile;
.tm.ro numai pentru marci inregistrate. Pentru inregistrarea acestor domenii de catre firme din Romania vor fi aduse dovezi de la OSIM sau alte organizatii de inregistrare a marcilor;
.store.ro pentru magazine sau alte companii ce ofera bunuri de consum;
.info.ro pentru furnizori de informatii;
.nom.ro pentru acele persoane fizice ce doresc sa aiba propriul nume ca nume de domeniu;
.nt.ro pentru companiile ce desfasoara activitati privind reteaua/Internetul;
.firm.ro pentru firme;
.www.ro pentru companiile ce desfasoara activitati privind World Wide Web;
.arts.ro pentru organizatii ce desfasoara activitati artistice;
.rec.ro pentru organizatii ce desfasoara activitati de divertisment.

2. Toate cererile de noi domenii vor fi conform RFC1034, 1035 , 1122 , 1123.

3. Cererile vor fi automat procesate de un robot. Robotul va verifica lista numelor de domenii deja existente.

4. Inregistrarea numelor noi de domenii, precum si a nameservere-lor sau a modificarilor datelor de contact ale numelor de domenii deja inregistrate se fac online folosind formularele disponibile la adresa www.rotld.ro sau prin aplicatiile puse la dispozitie de partenerii ROTLD.1. INTELEGERE (CONTRACT). In aceast Contract de Inregistrare de domenii .ro, ("Contract"), "Dumneavoastra", "al dumneavoastra" se refera la fiecare cumparator, "noi" si "al nostru" se refera la ICI (Institutul National pentru Cercetare - Dezvoltare in Informatica), registrul ROTLD. Aceasta intelegere explica obligatiile noastre, precum si obligatiile dumneavoastra pentru diferite servicii oferite de noi. Prin utilizarea Serviciilor in cadrul acestei Intelegeri, Dumneavoastra confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu toate conditiile acestui Contract, precum si cu orice reguli sau politici pertinente care exista in acest moment sau care pot fi publicate de catre noi in viitor.

2. REGULI DE INREGISTRARE. Regulile de inregistrare a numelor de domenii si subdomenii .ro, reguli care pot fi accesate pe pagina registrului, www.rotld.ro, modificate periodic, sunt partea integranta a acestui contract.

3. SELECTAREA UNUI NUME DE DOMENIU. Noi nu putem si nu verificam daca numele de domeniu pe care il selectati, sau utilizarea numelui domeniului, incalca drepturile legale ale altor partii. Noi insistam ca dumneavoastra sa investigati daca numele selectat sau utilizarea lui incalca drepturile legale ale altor parti. Puteti lua in considerare una sau mai multe marci inregistrate de Dumneavoastra in legatura cu numele de domeniu pe care doriti sa il inregistrati. Trebuie sa fiti constient ca ni se poate cere de catre o instanta judecatoreasca sa anulam, modificam sau sa transferam numele de domeniu. Trebuie sa fiti constient ca daca suntem dati in judecata sau amenintati cu judecata in legatura cu numele dumneavoastra de domeniu, ne vom adresa dumneavoastra pentru a sustine nevinovatia noastra si pentru a ne despagubi pentru daunele cauzate.

4. TAXE, PLATA SI TERMEN. Pentru serviciile pe care le-ati selectat, sunteti de acord sa ne platiti taxele aplicabile pentru serviciul/serviciile in cauza. Toate taxele sunt nerambursabile in afara situatiilor in care se specifica. Suplimentar sunteti de acord:
(1) sa furnizati informatii actuale, complete si exacte despre dumneavoastra asa cum este cerut in cadrul procesului de inregistrare si
(2) sa mentineti si sa modificati aceste informatii dupa cum este necesar pentru a le mentine actuale, complete si exacte.
Prin prezenta ne acordati dreptul de a furniza aceste informatii unor terte parti. Prin completarea si trimiterea Formularului de Inregistrare de Nume de Domeniu ("Formular de Inregistrare"), declarati ca informatiile trimise sunt adevarate si ca inregistrarea Numelui de Domeniu Selectat, in acceptiunea Inregistrantului, nu interfera sau nu incalca drepturile unei terte parti. Inregistrantul se angajeaza ca Numele de Domeniu nu este inregistrat pentru scopuri contrare legii si folosirea numelui de domeniu nu va viola nici o lege sau reglementare in vigoare.
© 2001 - 2011 Hell Advertising Prima pagina Preturi domenii Reguli inregistrare Intrebari frecvente Campinguri in Romania A.N.P.C.