Suntem la Dispozitia Ta 24/7

Trimite-ne mesajul tau!

Prenume
Nume
Email
Subiect
Mesaj


Mesajul tau a fost trimis cu succes
Achita domenii .ro
Moneda
Euro Dolari Ron
Login sau Inregistreaza-te!

Am uitat parola!


Cumpara domenii
Cumpar domenii

2011-07-28

Domain.RO imbunatatit. v2.1 este online

Suntem bucurosi sa va informam ca astazi am lansat o varianta imbuntatatita a site-ului domain.ro in care, pe de o parte, veti regasi noi functionalitati ce au scopul de a simplifica si mai mult procesul de inregistrare domenii, iar pe de alta parte, am dorit sa imbunatatim anumite elemente de design si continut cu scopul de a optimiza utilizabilitatea site-ului, facandu-l mult mai relevant, evident si intuitiv.
Utilizarea cupoanelor promotionale, prin care un client poate beneficia fie de reduceri, fie de programe de loializare, este cea mai noua functionalitate a site-ului, insemnand practic introducerea unui cod de cupon in cosul de cumparaturi din sectiunea (2) Comanda atunci cand sunt inregistrate domenii. Codurile de cupon vor fi distribuite atat prin site-uri specializate, cat si direct catre client prin intermediul campaniilor de e-mail marketing.

O a doua functionalitate importanta este sectiunea de inregistrare domenii personalizate dupa Prenumele si Numele unei persoane, care are scopul de a oferi posibilitatea oricarui client de a-si alege pentru inregistrare cea mai buna asociere rezultata din combinarea Prenumelui si Numelui acestuia, protejandu-si astfel identitatea online.

Imbunatatirile de continut si design se regasesc in:

  • Sectiunea Contact, Despre noi, Intrebari frecvente, Stiri;
  • Pagina principala, Referinte, Comanda.

Ne-am propus inca de la bun inceput sa tinem cont de parerea oricarui client sau vizitator cu scopul de a ne imbunatati calitatea serviciilor, si speram ca aceasta a doua versiune a site-ului sa fie pe masura asteptarilor voastre.

Nu in ultimul rand te rugam sa ne trimiti in continuare parerea ta, completand formularul online din sectiunea Feedback.

2011-07-19

Era domeniilor .com este pe sfarsite, intram in era .orice

ICANN( Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a aprobat planul prin care se permite infintarea de gTLD-uri(generic top-level domains) altele decat cele 22 existente, incluzand aici si .com,...

citeste mai departe

2011-06-17

Avem o noua infatisare. Domain.RO v2.0

Incepand de astazi inregistrarea unui domeniu este mai simpla pe noul site domain.ro.

Ne-am propus sa oferim, printr-un design practic...

citeste mai departe


© 2001 - 2011 Hell Advertising Prima pagina Preturi domenii Reguli inregistrare Intrebari frecvente Campinguri in Romania A.N.P.C.